Mindmegette.hu
Kinyomtatom
Elküldöm
Mentés
Értékelem
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Elviselhetetlen fájdalommal az arcán tűrte végig szerelme temetését Berki Mazsi - képek
Itt vannak a részletek a kedvezményes üzemanyag-vásárlásról
16 órán át ütötte a csöveket a bajba került asszony, senkinek nem tűnt fel
Kadirov: Engem már Lengyelország érdekel
Megszólalt meztelen fotóiról az X-Faktor új mentora: "Túlzás volt"
Marek Kuchcinski: Megértjük a magyarokat, jobban, mint bárki más
15 millió euró értékű adócsalással vádolják a világsztárt, bíróság elé kell állnia
A 9 legjobb gnocchi, aminek egy olasz is elkérné a receptjét
Számtalan programmal nyűgözte le Czippán Anettet és gyerekeit Hajdúszoboszló
EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA ELGENDŐ VIZET ISZOL - 5 TUDOMÁNYOS TÉNY!
Így néz ki az a férfi, aki 50 éve minden nap Big Macet eszik
Ez történik a testeddel, ha elgendő vizet iszol - 5 tudományos tény!
Recept
MME
Vincze Tünde Brigitta
Cikk
Ha olyan ételt készítünk, amihez sok fokhagyma kell, ezt a pofonegyszerű trükköt érdemes kipróbálni. Rengeteg időt megspórolhatunk vele!
Recept válogatás
Minden mélyhűtőben akad fél kiló csirkemáj. Kiadós, egyszerűen és sokfélén elkészíthető. Csavarhatjuk szalonnába, tehetjük rizottóba, levesbe, resztelve, sütve is elkészíthetjük. Salátába, pástétomnak, reggelire, ebédre vagy vacsorára. Válogassatok a legjobb csirkemájas receptjeink közül.
Az olaszoknál a burgonyagombóc legalább annyira kedvelt étel, mint a spagetti vagy a lasagne. A különféle mártásokkal tálalt gnocchi sokféleképp és nagyon egyszerűen elkészíthető házilag is – a hozzávalók szinte szezonálisan variálhatók. A 9 szerintünk legjobb gnocchi recept következik.
Szörp, palacsinta, fánk, leves és muffin - mind bodzával! Mivel most szezonja van, virágzik, egy séta vagy kirándulás alatt szedhetünk belőle egy nagy csokorral és máris készülhet a finomság! Nektek melyik a kedvenc bodzás desszertetek?
Gilicze Lívia
Fanny magazin
Ugyan a legtöbb finomságot már csomagolva vásároljuk, de ezek nem mindig megfelelőek a tároláshoz. Ezért most hoztunk néhány olyan pofonegyszerű tippet, melyek betartásával az étel is tovább friss marad.
A rebarbara néhány éve reneszánszát éli. Újra divatba jöttek a savanykás zöldséggel készített desszertek, a különféle kompótok, mártások, szörpök és piték. A friss rebarbara viszonylag gyorsan romlik, így ha lehet, minél hamarabb használjuk fel. Mutatjuk is, hogyan, íme a legjobb receptek!
Mindmegette mégis fogyott!
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most Viktória története következik, akit egy csodaszép ruha indított el a változás útján, aminek a végefelé járva immár 73 kilóval könnyebb.
A szezon slágere az eper, amit nem tudunk megunni. Ha pedig frissen nem sikerül elfogyasztani, süthetünk belőle isteni finomságokat. Az epres sütikből mutatunk olyan recepteket, amiket érdemes kipróbálni!