Elkészítés: A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A hagymát teflonos tepsibe tesszük, megszórjuk a kakukkfűvel. Megsózzuk, meglocsoljuk a balzsamecettel, és 15 percig sütjük, míg karamellizálódik.
Amíg a hagyma sül, elkészítjük az öntetet, sózzuk, borsozzuk. Összekeverjük a zöldsalátával.
Egy bevonatos serpenyőt felforrósítunk. A hússzeleteket kevés olajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, a szeleteket mindkét oldalukon 2-2 percig sütjük, majd hozzáadjuk a sült hagymát, 1-2 percig együtt sütjük.
Tányérra tesszük a sült húst, a salátával körítjük, rámorzsoljuk a kéksajtot.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre