Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymás serpenyős hús

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Vágjuk a húst fél cm széles, három cm hosszú csíkokra. Keverjük össze a lisztet, és a szójaszószt a vízzel. Ízesítsük cukorral, sóval. A keverékkel kenjük át a húsdarabokat, majd pihentessük negyed órán át. Az olaj felét forrósítsuk fel, és a húst süssük aranybarnára. Az elkészült darabokat szedjük ki tányérra, majd adagoljuk a serpenyőbe a maradék olajat és a felkarikázott hagymát. A végén adjuk hozzá a kiszedett csíkokat. Süssük együtt az egészet még két percig. Forrón tálaljuk petrezselyemmel díszítve, friss zöldsalátával és párolt rizzsel.

Ezek is érdekelhetnek

Friss