Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymás-sajtos galuska

MME MME
60 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A lisztet a tojásokkal, a só felével és a vízzel összekeverjük. A simára kevert masszát lobogó, forró, sós vízbe szaggatjuk (hagyományos galuskát főzve), majd kiszedjük, és tálba tesszük.

A hagymát megtisztítjuk, fölszeleteljük, azután gyűrűire szedjük. A vaj és az olaj keverékében megpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, a galuskával összekeverjük.

A bekevert galuskát egy jénai tálba tesszük, tetejét sajttal megszórjuk, azután forró sütőben addig sütjük, míg a sajt a tetejére ráolvad.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek