Hagymás sajtkrémleves

30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók
  • vöröshagyma
  • olívaolaj
  • kockasajt
  • edámi sajt
  • tej
  • kurkuma
  • liszt
  • pirítós

Elkészítés

Elkészítés: 1. A vöröshagymákat megtisztítuk, felkockázzuk, kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd felöntjük kevés vízzel, beledobjuk a sajtokat, és az egészet lassú tűzön forrásig kevergetjük.

2.) Hozzáadjuk a lisztet, megsózzuk, kurkumával ízesítjük, majd botturmix segítségével krémesre mixeljük. Ha sűrű, pici vizet adunk hozzá, ha híg, egy kis liszttel sűrítjük. Visszatesszük, hogy rottyanjon egyet, és máris tálaljuk. Pirítós kockákkal nagyon finom.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban! - Morzsálós Mirza

Ezek is érdekelhetnek

Friss