Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, vastagabb fél karikákra vágjuk. A szalonnát csíkokra daraboljuk.
Elkészítés:
1. A pizzalapokat a csomagoláson olvasható előírás szerint előkészítjük, ha szükséges, megsütjük. (Ha van időnk, a tésztát házilag is elkészíthetjük.)
2. Az olajon kiolvasztjuk a szalonnát, majd megfuttatjuk rajta a hagymát. Sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a petrezselymet. Ezt a ragut halmozzuk a tésztára, meglocsoljuk tejföllel, és megszórjuk a reszelt sajttal. 200 fokra előmelegített sütőben a tetejét pirosra sütjük. Forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre