Elkészítés: A húst feldarabolom, megszórom ételízesítővel és borssal, beleteszem egy edénybe. Megkenem mustárral, öntök rá olajat, dobok rá 1-2 kakukkfüvet, s legalább 2 napra beteszem a hűtőbe.
Amikor már jól megpácolódott, tepsibe teszem, rávágom a hagymát és a paradicsomot, s ropogósra sütöm, időnként meglocsolom a húst a levével, a végén grill fokozatba teszem.
Közben héjában megfőzöm a krumplit, s egy serpenyőbe teszem, sózom, borsozom, öntök rá a sült hús levéből. Megpirítom, a végén vágok rá petrezselymet.
A húst és a sült krumplit tányérra szedem, savanyúsággal tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre