Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymás-paradicsomos sült hús

120 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A húst feldarabolom, megszórom ételízesítővel és borssal, beleteszem egy edénybe. Megkenem mustárral, öntök rá olajat, dobok rá 1-2 kakukkfüvet, s legalább 2 napra beteszem a hűtőbe.

Amikor már jól megpácolódott, tepsibe teszem, rávágom a hagymát és a paradicsomot, s ropogósra sütöm, időnként meglocsolom a húst a levével, a végén grill fokozatba teszem.

Közben héjában megfőzöm a krumplit, s egy serpenyőbe teszem, sózom, borsozom, öntök rá a sült hús levéből. Megpirítom, a végén vágok rá petrezselymet.

A húst és a sült krumplit tányérra szedem, savanyúsággal tálalom.

Megjegyzés

Lehet persze tarjából, karajból is készíteni, úgy még finomabb. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss