Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymás-majonézes krumplisaláta

30 perc
rafinált
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymás majonézes krumplisaláta elkészítése előtt a tojást néhány órára kivesszük a hűtőből. Amint szobahőmérsékletűre melegedtek, kettéválasztjuk a fehérjét és a sárgákat
  2. A tojássárgákból készítjük a majonézt. Kikeverjük a mustárral, a cseppenként adagolt olajjal, amíg krémes nem lesz. Hozzáadjuk a citromlevet, a cukrot, a sót, végül a tejfölt. Elkeverjük, majd hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott lila hagymát.
  3. A krumplit meghámozzuk, apró kockára vágjuk, sós vízben puhára főzzük. Lecsepegtetjük, majd miután kihűlt, hozzáadjuk a majonézes mártáshoz, és belekeverjük. A majonézes krumplisalátát néhány órára hűtőbe tesszük, mielőtt tálaljuk.

VIRSLIS TÖLTÖTT DAGADÓ MAJONÉZES KRUMPLISALÁTÁVAL >>> 

TÖKMAGOLAJOS KRUMPLISALÁTA>>> 

VIRSLIS KRUMPLISALÁTA LILAHAGYMÁVAL>>> 

Megjegyzés

Ajánlom magában vagy fasírthoz, sültekhez köretként. Köret mellé plusz kísérőnek kicsit nehézkes.
- smucee

Ezek is érdekelhetnek

Friss