hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymás csirkemájnyárs spenótos krumplipürével

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, és lobogó sós vízben puhára főzzük. Amikor megpuhult, leszűrjük, majd a felmelegített tejjel és vajjal megtörjük, és habosra keverjük. Őrölt szerecsendióval ízesítjük, megsózzuk, megborsozzuk. Melegen összekeverjük a friss spenóttal, ami a hőtől kissé összeesik.
  2. A csirkemájat megtisztítjuk, a hagymákat nyolcadoljuk, és felváltva a bambusznyársakra húzzuk. Megszórjuk majorannával és borssal, de nem sózzuk meg sütés előtt.
  3. Forró serpenyőben egy kevés olajon 2 percenként forgatva (hogy minden oldala szépen megpiruljon) szép barnára sütjük mindet. Tálaláskor megsózzuk, és a spenótos pürével kínáljuk. 

Megjegyzés

Recept, styling: Filep Kata, fotó: Tóth András - MME

Ezek is érdekelhetnek