Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymás-borsós frittata

MME MME
45 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A póréhagymát megtisztítjuk, félbevágjuk és felcsíkozzuk. Szűrőben, folyó vízzel átmossuk, majd lecsöpögtetjük. A vöröshagymát meghámozzuk, majd felszeleteljük. A borsót felolvasztjuk, a ricottat pedig egy villa segítségével kissé összetörjük.

2.

Az olaj 2/3-át egy kisebb serpenyőben felforrósítjuk, üvegesre pároljuk benne a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a pórét, sózzuk, borsozzuk, és 3 percig pirítjuk.

3.

Egy tálban felverjük a tojást és a tejszínt. Hozzávegyítjük a parmezánt, majd a pirított hagymát. Egy másik serpenyőben a maradék olajat felforrósítjuk, és beleöntjük a hagymás tojást.

4.

Amint sülni kezd, levesszük a tűzről, majd rászórjuk a borsót és a snidlinget. Végül meghintjük az egészet a ricottaval. Sütőben meggrillezzük. Ha túl hamar megbarnulna a teteje, alufóliát teszünk rá.

10 DOLOG, AMI A TESTEDDEL TÖRTÉNIK, HA TOJÁST ESZEL >>> 

KŐKEMÉNY TOJÁSDIÉTA - 3 HÉT ALATT 5 KILÓ MÍNUSZ! >>> 

15 IZGALMAS TÉNY A TOJÁSRÓL, AMIRŐL NEM BIZTOS, HOGY TUDTÁL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss