A sütőt előmelegítjük 180 °C - ra, egy közepes (kb 20x30 cm) tepsit kibélelünk sütőpapírral. A túrót ha nagyon rögös, áttörjük és a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük.
A piskótához, habosra keverjük a tojást a cukorral, hozzáadjuk az olajat és a tejet, majd összeforgatjuk a sütőporos, kakaós liszttel. A masszát egyenletesen a tepsibe simítjuk. A túrós tölteléket óvatosan a tésztára halmozzuk és kb 35 percig sütjük. Akkor jó, ha már nem remeg a túrós réteg.
A tojásfehérjét elkezdjük habosítani, amikor már félig felverődött, hozzácsurgatjuk a citromlét és kanalanként hozzáadagoljuk a porcukrot, majd végül a keményítőt.
A tojáshabot egy spatula segítségével rákenjük a túróra és visszatesszük a sütőbe. A hőmérsékletet visszavesszük 150 fokra és addig sütjük/szárítjuk amíg a hab barnulni nem kezd.