Egy tálban összegyúrjuk a lisztet a margarinnal a cukorral, a vaníliás cukorral, a tojássárgájával, margarinnal és sütőporral. Lisztezett deszkán a megfelelő tepsi vagy adott esetben kapcsos tortaforma alakúra nyújtjuk, majd vajazott és lisztezett tepsibe vagy kapcsos formába helyezve 150-160 °C-on 15-20 perc alatt megsütjük.
Egy tálban összekeverjük a túrót a cukorral, a tejföllel, a vaníliás cukorral, a tojások sárgájával, majd legvégül óvatosan hozzákeverjük a habbá vert tojásfehérjéket.
Mikor megsült a tészta picit várunk, hogy langyosra hűljön, majd rákenjük a túrótölteléket és visszarakjuk a sütőbe 20 percre, míg megkeményedik a túró.
A habhoz felverjük a tojásfehérjéket: egy tálba rakjuk a fehérjéket és robotgép segítségével kemény habbá verjük, majd kanalanként hozzáadjuk a cukrokat és tovább verjük.
Mikor megsült a túrótöltelék, habzsák segítségével felvisszük a tojáshabot és visszarakjuk a sütőbe és barnulásig szárítjuk, mikor kész lekvárral díszithetjük.