A piskótát a tejbe mártogatjuk, és szorosan egymás mellé lerakjuk egy 25 x 30 cm-es tepsi aljára. A pudingot megfőzzük a csomagoláson leírtak szerint, majd kihűtjük teljesen. A tejszínt kemény habbá verjük.
A kihűlt a pudingot összedolgozzuk a habbal, elterítjük a piskóta tetején. A krém tetejére kerek piskótatallérokat rakunk - ezt nem mártjuk tejbe -, és megszórjuk kakaóporral. Pár órára a hűtőbe tasszük, majd szeletelve tálaljuk!
Nagyon gyorsan elkészíthető ez a finom desszert. Várnunk kell, hogy kihűljön a puding, addig csinálhatunk bármi mást. :) Ünnepekre is szeretettel ajánlom mindenkinek. - Zsanette íz világ Gastro&Konyhája
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!