hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Habos málnatorta

MME MME
5/5
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A málnából a szebb szemeket félre tesszük díszítésnek. A mascarponét fellazítjuk, habosra keverjük. A tejszínt 3 ek. porcukorral és a habfixálóval felverjük. Hozzáadjuk a vaníliaaromát, óvatosan hozzákeverjük a mascarponét, málnát és a lekvárt. Megkóstoljuk, hogy megfelelően édes-e. Ha nem, tehetünk még hozzá cukrot. Ha túl édesnek találjuk, joghurttal vagy túróval dúsíthatjuk.

Rákenjük a krémet a piskótára, díszítjük és ha kibírjuk, betesszük a hűtőbe egy órácskára, mielőtt fogyasztanánk.

Megjegyzés

A piskótát a jól bevált recept szerint késztettem: http://www.mindmegette.hu/rachel-vizes-piskotaja.recept

Annyi volt a különbség, hogy most nem torta – hanem szögletes formában készítettem. Így vékonyabb lett a tészta, ezért úgy 10 perccel rövidebb sütést igényelt.

Recept és fotó: Rachel és a csokigyár - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss