Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Habos libamájpástétom

MME MME
3.7/5
45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A libamájat apró kockákra vágjuk, és a felhevített olajon megsütjük, majd kihűtjük. A sült libamájkockákhoz hozzáadjuk a mustárt, a kakukkfüvet, a megtisztított vöröshagymát és a fokhagymát, valamint 1 dl tejszínt. Az egészet turmixgéppel pépesítjük. A májas masszát sóval, őrölt borssal, brandyvel ízesítjük, majd hozzáadjuk a kevés vízben meglangyosított zselatint, a mandulát és a habbá vert tejszín másik felét. Fóliával kibélelt őzgerincformába simítjuk, és legalább fél napra hűtőbe tesszük.

Megjegyzés

Én ilyen étkeket mindig karácsonyra szoktam kínálni. - MME

Ezek is érdekelhetnek