A vizet felforraljuk és hozzáadjuk a margarint és a cukrot. A hozzávalókat összefőzzük majd hozzáadjuk kanalanként a lisztet és a tűzön addig főzzük/égetjük a tésztát, ameddig az el nem válik az edény falától. Ezután a masszát kihűtjük, majd egyenként robotgép segítségével hozzá dolgozzuk a tojásokat.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe két kanál segítségével apró gombócokat formázunk. A tésztát forró sütőbe tesszük és először magas hőfokon sütjük, majd később alacsony hőfokon szárítjuk. A szépen felfújódott és megsült fánkokat még melegen ketté vágjuk.
A pudingport a cukorral összekeverjük, majd óvatosan hozzáadjuk a tejet és készre főzzük. A pudingot miután kihűtöttük bele kanalazzuk a fánkok alsó részébe. A cukrászhabot a habfixálóval felverjük és a pudingok tetejére kanalazzuk. Ezután ráhelyezzük a fánkok tetejét és porcukorral díszítjük.