A popcorn golyókat egy aprítógéppel zúzzuk apróra.
A tojásfehérjét elkezdjük felverni egy csipet sóval. Ha már elkezdett habosodni, adhatunk hozzá pár csepp citromlevet, hogy fényesebb legyen a hab. Apránként adjuk hozzá a cukrot, közben verjük folyamatosan addig, amíg kemény, sűrű, fényes masszát nem kapunk. Végül forgassuk bele az aprított karamellás popcornt.
Kanalazzuk a masszát csillagcsöves habzsákba, és nyomjunk belőle kisebb habcsókokat a sütőpapírral letakart sütőlemezre. Ekkor szórhatunk még rá díszítésként a zúzott popcorn-ból, esetleg cukorgyönggyel is díszíthetjük.
Toljuk be a 100 fokra előmelegített sütőbe, és szárítsuk légkeveréssel kb. 60 percig. Ha kész, hagyjuk teljesen kihűlni.