Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Habcsók (alaprecept)

MME MME
70 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás

Elkészítés

  1. A habcsókhoz egy nagy tálban elkezdjük felverni a tojásfehérjét. Keverés közben hozzáadjuk a sót és a citromlevet, majd fokozatosan hozzáöntjük a cukrot is.
  2. Amikor a tojásfehérje már nagyon kemény, habzsákba töltjük, majd egy sütőpapírral bélelt tepsire nyomunk belőle diónyi adagokat egymástól lehetőleg nagyjából azonos távolságra. A habcsókok picit még nőnek a sülés közben.
  3. 100 fokra előmelegített sütőben nagyjából 1 óra alatt készre sütjük, szárítjuk a kívül roppanós, belül omlós finomságokat.

Nézd meg videón, hogyan készül a tökéletes habcsók!


Megjegyzés

A tökéletes habcsók belül omlós, kívül ropogós. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss