Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ha unod a felvágottat: zöldborsó pástétom egyszerűen!

A vajas kenyér szuper fogás friss zöldséggel, de meg lehet unni, ahogy a felvágottakat is. Ezért mutatunk egy olyan pástétomot, amelyet télen, nyáron elkészíthetsz 10 perc alatt, egészséges és finom.

A zöldborsónak közel 6000 éves története van, valószínűleg Afganisztán, illetve a mai Etiópia területéről származott el a Földközi-tenger környékére. Az ókori Egyiptomban, Rómában és Görögországban is fontos táplálék volt. 
Manapság hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, pedig amellett hogy egészséges, már zöld színével is feltölt bennünket energiával. A Napi Fitt Konyha egyik kevencünket készítette el mindenmentesen: a zöldborsó pástétomot! 



Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss