Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ha nyár, akkor lángos! Keressük az ország legjobb lángosozóját!

default user icon
MME
Magyarország legjobb lángosozóját keresi a Vénusz Kedvenc lángosozó a Balaton parton vagy éppen egy budapesti strandon, esetleg egy nyüzsgő piacon az ország bármely pontján? A Vénusz Lángos Voks oldal segítségével mindenki megtalálhatja, hol érdemes ezt a magyar street food klasszikust megkóstolni.

Már ötödik alkalommal hirdeti meg a Vénusz - a finom lángosok elengedhetetlen hozzávalója - az országos lángosversenyt. Idén a teljes szavazási platform megújul és a verseny a www.langosvoks.hu oldalra költözik, ahol még könnyebben lehet lángosozókat keresni és szavazni rájuk, valamint a lángosozók is egyszerűbben nevezhetik lángossütőjüket.

Egyél a legjobb lángosozónál!

A Vénusz Lángos Voks célja, hogy felkutassa az ország legjobb lángosait és lángossütőit. A felhasználók az oldalon megtalálhatják, mely régióban hol érdemes beállni a sorba egy finom lángosért, a lángosozók pedig ringbe szállhatnak a Vénusz által felajánlott nyereményekért. A lángos-rajongók nemcsak ajánlásukkal tehetik le voksukat kedvenc lángosozójuk mellett, hanem a Vénusz Lángos Voks oldalon nevezhetik, és szavazhatnak is a legfinomabb lángost kínáló helyre. A verseny idén is nagyon izgalmasnak ígérkezik, hiszen ezúttal is felállhat a képzeletbeli dobogó mindhárom fokára egy-egy nyertes. Ezen felül, hagyományos módon, egy a balatoni régióból nevező lángossütő is különdíjban részesül.

Aki nyer...

Az aranyérmes hely a „Vénusz kedvenc lángosozója 2016” megtisztelő címen kívül 500 liter minőségi Vénusz napraforgó-étolajat nyer, míg a második helyezettnek a kitüntetés mellett 300 liter, a harmadik helyezettnek pedig 200 liter napraforgó-étolaj a jutalma.

Különdíj is lesz!

A Balaton környékén kiemelten sok lángosozó található, ezért szinte magától értetődő, hogy a Vénusz különdíjat ad át a legtöbb szavazatot gyűjtő balatoni lángosozónak is. A „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2016” cím leendő birtokosa szintén 500 liter napraforgó-étolaj nyereményben részesül, hogy a következő szezonban abban süthesse aranybarnára a finomabbnál finomabb lángosokat.

Te is nevezhetsz!

A verseny 2016. június 8-tól augusztus 20-ig a Vénusz Lángos Voks oldalon érhető el, itt >>>  
Bárki nevezhet lángosozót, szavazhat kedvenc helyére, valamint értékelheti is azt. Az oldal nem csupán szavazásra használható, hanem igazi lángos-térképként is funkcionál, hiszen könnyedén felkutathatók azok a helyszínek, ahol érdemes kipróbálni a klasszikus sajtos-tejfölös vagy esetleg egy-egy különlegesebb változatot. Az elmúlt évekhez hasonlóan nem csupán lángosozóként éri meg részt venni a versenyen, hanem szavazni is érdemes, hiszen a voksolók között a Vénusz öt darab Lamart 320VEC edényt sorsol ki. Ez az edény ideális bő olajban sült ételek elkészítéséhez, így tökéletes lángos is süthető benne.

A Vénusz Lángos Voks versenyidőtartama: 2016. június 8 - 2016. augusztus 20. A Vénusz Lángos Voks elérhetőségei, játékszabályzata és a verseny részleteiről itt olvashatsz tovább >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss