Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ha nem bírod ki hús nélkül: 11 kiadós pecsenye, ami után mind a tíz ujjadat megnyalod

default user icon
MME
Ha valami igazán tartalmas, húsos fogásra vágysz, a következő receptekkel nem lőhetsz mellé. Mindegy, hogy cigánypecsenyét, szűzpecsenyét vagy egyben sült malacpecsenyét készítesz, a mennyei és laktató végeredmény garantált. Próbáld ki őket!

Rengetegféle pecsenye létezik, tökéletesen igaz rá a mondás, mi szerint „ahány ház, annyi szokás”. Általában sertés- vagy marhahúsból készülnek, de az már csak rajtunk áll, hogy serpenyőben vagy tepsiben, egyben vagy esetleg apró kockákra vágva sütjük-e ki őket. Nálatok melyik változat a kedvenc?

FÜSTÖLTHÚSSAL TÖLTÖTT PECSENYE>>> 

GOMBÁS TEJSZÍNES SZŰZPECSENYE>>> 

KOCKÁS MALACPECSENYE PÓRÉHAGYMÁS LENCSÉVEL>>> 

HAGYOMÁNYOS BRASSÓI aprópecsenye>>> 

CSOPAKI APRÓPECSENYE>>> 

KURUC PECSENYE>>> 

CIGÁNYPECSENYE ALAPRECEPT>>> 

BACONBE GÖNGYÖLT MUSTÁROS SZŰZPECSENYE>>> 

TÜZES PECSENYE>>> 

ROSTÉLYOS PECSENYE>>> 

SZÜRETI PECSENYE>>> 

MÉG TÖBB PECSENYE RECEPTET ITT TALÁLSZ! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss