Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ha akarod, főétel, ha akarod, saláta: tésztasaláta paleósan

Ha vendégségre kerül a sor, van egy abszolút kedvenc, ami nem hiányozhat asztalról. Idestova lassan már 5 éve, hogy életmódot váltottam, és még mindig meg tudom lepni a vendégeinket ezzel az egyszerű, finom és egészséges étellel: a tésztasalátával Próbáljátok ki ti is, biztos siker!

Nagyon szeretjük a barátainkat, rokonainkat vendégül látni az otthonunkban. Ilyenkor mindig elhatározzuk, hogy most nem csinálunk olyan sokféle kaját, aztán persze a vége mindig az lesz, hogy a konyhasziget megtelik mindenféle falatokkal. Egyszerűen, ha belelendülünk a készülődésbe, mindig eszünkbe jut, hogy jaj, ezt vagy azt azért csak kellene csinálni!

Készítünk egyben sült húsokat, egy kis májast, mártogatósokat, de felkerül az asztalra a szalonna és a tepertő is, némi házi kolbász kíséretében. Saláták és zöldségcsíkok a mártogatóshoz, házi kenyér és sütemény.

A felsoroltak közül talán nincs is olyan, amire azt mondanánk, hogy na, azt meg hogy készítsem el paleósan? Viszont van egy kedvenc, ami nem szokott hiányozni, ez a tésztasaláta! Lassan már 5 éve, hogy életmódot váltottam, és még mindig meg tudom lepni a vendégeinket ezzel az egyszerű, finom és egészséges étellel. Próbáljátok ki ti is, biztos siker! 

Tésztasaláta paleo módra >>> 

 

MÉG TÖBB PALEO RECEPTET ÉS TIPPET TALÁLSZ  ITT >>> 

Ezek is érdekelhetnek