Az ananászt kettévágjuk, húsát kivágjuk, és kisebb kockákra daraboljuk. A csillaggyümölcsöt megmossuk, karikákra vágjuk. A grépfrútot kifilézzük, azaz vastagon meghámozzuk, és a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst. A lecsepegő levet felfogjuk. A kivit meghámozzuk, felszeleteljük. A gyümölcsöket összekeverjük. A banánt meghámozzuk, karikákra vágjuk, óvatosan a gyümölcsökhöz forgatjuk. A mélyhűtött gyümölcsöket is belekeverjük. A citromlevet, az édesítőport és a rumot összekeverjük, a gyümölcsökre öntjük. Az egészet az ananászba töltjük, lefedjük, és legalább fél órát a hűtőben állni hagyjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre