Elkészítés: 2,5 dl hideg vízbe beáztatunk 1 csomag étkezési zselatint. 2,5 dl tejet felforralunk, és hozzáöntjük a beáztatott zselatinhoz, majd jól összekeverjük, és hagyjuk hűlni.
25 dkg margarint 25 dkg porcukorral habosra keverünk, hozzáadunk 4 tojássárgáját és 1 csomag vaníliás cukrot, 50 dkg túrót és ízlés szerint mazsolát, reszelt citromhéjat (esetleg fahéjat, én ezt kihagytam). Összekeverjük a kihűlt zselatinnal, és tortaformába öntjük, hűtőbe tesszük.
Dermedés után a tetejére gyümölcsöt rakunk, és gyümölcskocsonyával bevonjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre