Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 30 percre hűtőbe tesszük. Ezután kinyújtjuk, és 5 cm átmérőjű kerek lapokat vágunk ki belőle. Sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük, előmelegített sütőben, 180 Celsius-fokon 7-8 perc alatt megsütjük.
A töltelékhez a túrót áttörjük, a vaníliás cukorral és a reszelt citromhéjjal simára keverjük. A kemény habbá vert tejszínt a túróba forgatjuk.
A csokihabhoz a pudingot megfőzzük, ha kihűlt, a kemény habbá vert tejszínt belekeverjük.
Tálaláskor a tésztakorongokat túrókrémmel megkenjük, és a megmosott, leszárogatott bogyós gyümölcsökkel megrakjuk. Az így előkészített tésztakorongokból hármat-hármat egymásra rakunk (így lesz torony), tetejüket gyümölccsel díszítjük, majd a csokihabot mellé halmozzuk.
Mutatós sütemény.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre