Elkészítés: 3 dl vízbe beletesszük a zselatint, felforraljuk, majd langyosra hűtjük.
3 dl tejszínbe belekeverjük a habfixálót és 5 evőkanál porcukrot, majd felverjük.
A 6 pohár gyümölcsjoghurtot összekeverjük 1 csomag vaníliás cukorral, mikróban meglangyosítjuk, majd hozzákeverjük a zselatint és az apró kockákra vágott gyümölcsöket (tetszés szerint variálható). Végül hozzáadjuk az áttört túrót is. Az egészet óvatosan hozzákeverjük a tejszínhez.
Egy kerek lábast kibélelünk fóliával, és beleöntjük a krémet. Egy éjszakára a hűtőben hagyjuk, majd másnap kiborítjuk egy tálra a megdermedt tortát, és tejszínhabbal, gyümölccsel, cukorkával díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre