Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A salátát megmossuk, lerázzuk, falatnyi darabokra tépkedjük. A sajtot összemorzsoljuk. A diót durvára összevágjuk. Az almát megmossuk, megtöröljük, magházát kivájjuk, húsát kis kockákra vágjuk.
Elkészítés: A tésztát a Delikáttal ízesített vízben megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Azonnal összekeverjük a salátával, a sajttal, a dióval és az almával. Az olajat összekeverjük az ecettel és a szőlőlével. A tárkonnyal, sóval és borssal ízesítjük, a salátára öntjük, összeforgatjuk. A barackot alaposan lecsepegtetjük, vékony gerezdekre vágjuk, és a salátára szórjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre