Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyümölcsös kekszjégkrém

MME MME
15 perc
egyszerű
megfizethető
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gyümölcsös kekszjégkrém elkészítéséhez  a mascarponét elkeverjük a vaníliás pudingporral, és a tejjel. A habtejszínt keményre verjük és hozzákeverjük a krémhez.
  2. A sütőforma aljára kekszet teszünk, rákenjük a krém egy részét, megszórjuk az áfonyával és az eperrel, erre újból rétegezzük a kekszet, a krémet, a gyümölcsöt, majd még egy réteget készítünk. A tetejére krém és gyümölcs kerül, majd minimum 4-5 órára a fagysztóba tesszük. 
  3. A fehér csokoládét vízgőz felett, vagy a mikrohullámúsütőben megolvasztjuk és ezzel meglocsoljuk a kekszjégkrémet, mielőtt felvágjuk.

Nézzétek meg videón, hogyan készül a gyümölcsös kekszjégkrém!

Ezek is érdekelhetnek

Friss