Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyümölcsös kekszjégkrém

MME MME
> 90 perc
egyszerű
megfizethető
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A mascarponét elkeverjük a vaníliás pudingporral, és a tejjel. A habtejszínt keményre verjük és hozzákeverjük a krémhez.
  2. A sütőforma aljára kekszet teszünk, rákenjük a krém egy részét, megszórjuk az áfonyával és az eperrel, erre újból rétegezzük a kekszet, a krémet, a gyümölcsöt, majd még egy réteget készítünk. A tetejére krém és gyümölcs kerül, majd minimum 4-5 órára a fagysztóba tesszük. 
  3. A fehér csokoládét vízgőz felett, vagy a mikrohullámúsütőben megolvasztjuk és ezzel meglocsoljuk a kekszjégkrémet, amikor felvágjuk.

Videó! Így készítheted el a gyümölcsös kekszjégkrémet! >>>

15 HÁZI FAGYI, JÉGKRÉM ÉS PARFÉ, AMIVEL ELVISELHETŐBB A KÁNIKULA! >>>

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss