Előkészítés: A málnát kivesszük a mélyhűtőből. A vajat serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a zsemlemorzsát, megpirítjuk, és kihűtjük.
Elkészítés: A kihűlt zsemlemorzsához adjuk a málna felét, a citromlevet, két csomag vaníliás cukrot és összerázzuk. A mascarponét, a túrót, a tejet, a maradék vaníliás cukrot, a cukrot, a fahéjat sima krémmé keverjük. Desszertes poharak aljára elosztjuk a zsemlemorzsával kevert málnát, ráhalmozzuk a krémet, a tetejét a maradék málnával, kivivel díszítjük. Legalább 1 óra hosszára hűtőszekrénybe tesszük, hidegen tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre