Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyümölcsös desszert

MME MME
3.8/5
60 perc
egyszerű
megfizethető
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A málnát kivesszük a mélyhűtőből. A vajat serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a zsemlemorzsát, megpirítjuk, és kihűtjük.
Elkészítés: A kihűlt zsemlemorzsához adjuk a málna felét, a citromlevet, két csomag vaníliás cukrot és összerázzuk. A mascarponét, a túrót, a tejet, a maradék vaníliás cukrot, a cukrot, a fahéjat sima krémmé keverjük. Desszertes poharak aljára elosztjuk a zsemlemorzsával kevert málnát, ráhalmozzuk a krémet, a tetejét a maradék málnával, kivivel díszítjük. Legalább 1 óra hosszára hűtőszekrénybe tesszük, hidegen tálaljuk.

Megjegyzés

1 adag: 1760 kJ/420 kcal
- MME

Ezek is érdekelhetnek