Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyümölcsös bárányborda

MME MME
45 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A szélek bevagdosása után klopfoljuk ki vékonyra és sózzuk meg a hússzeleteket. Forró vajon mindkét oldalukat süssük addig, amíg meg nem puhulnak.

Ekkor vegyük ki a szeleteket a serpenyőből, és tartsuk melegen. A cukrot karamellizáljuk az olajban, majd adjunk hozzá 1 kanál forró vizet, és főzzük össze.

Az almákat a magházak eltávolítása után vágjuk cikkekre, és a szőlőszemekkel együtt forgassuk meg a karamellben.

Öntsük a gyümölcsökre a bort, és pároljuk meg. Halmozzuk a sült bordákra a karamelles párolt gyümölcsöt, szórjuk meg darált dióval, és csepegtessük meg citromlével.

Megjegyzés

Tálaljuk párolt rizzsel. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss