A szélek bevagdosása után klopfoljuk ki vékonyra és sózzuk meg a hússzeleteket. Forró vajon mindkét oldalukat süssük addig, amíg meg nem puhulnak.
Ekkor vegyük ki a szeleteket a serpenyőből, és tartsuk melegen. A cukrot karamellizáljuk az olajban, majd adjunk hozzá 1 kanál forró vizet, és főzzük össze.
Az almákat a magházak eltávolítása után vágjuk cikkekre, és a szőlőszemekkel együtt forgassuk meg a karamellben.
Öntsük a gyümölcsökre a bort, és pároljuk meg. Halmozzuk a sült bordákra a karamelles párolt gyümölcsöt, szórjuk meg darált dióval, és csepegtessük meg citromlével.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre