Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Győzd le a fáradtságot! - 4 tipp, hogy több energiád legyen napközben

default user icon
MME
Gyakran előfordul, hogy még el sem kezdődött a nap, de máris elcsigázottnak érzed magad? Összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyek segítenek, hogy frissebbnek érezd magad.

Folyamatosan a gép előtt ülsz egy zsúfolt irodában? Egész nap kávét iszol, mégsem bírsz a munkádra koncentrálni? A napközben fellépő szellemi tompultság gyakori azoknál, akik nem veszik észre, hogy a testüknek másra van szüksége. Egy kis odafigyeléssel azonban könnyedén felfrissítheted a szervezeted! 

Naponta 2-3 liter folyadék

A kemény munka mellett az emberek gyakran megfeledkeznek a szükséges folyadékbevitelről. Pedig ha a vízháztartás egyensúlya megbomlik, akár már 2 százalékos folyadékveszteség hatására is csökkenhet a koncentráló- és a teljesítőképesség. Az a legjobb, ha tisztított csapvizet iszol, nem pedig cukros üdítőket!

Itt a hőség! Így tudsz legyűrni napi 2 liter vizet >>> 

Kerüld a félmegoldásokat!

A kóla és a csokoládé hirtelen egy nagy energialöketet adnak a szervezetnek, de hosszú távon nem egészségesek, sőt, még hizlalnak is. A gyakori kávéivást szintén érdemes csökkenteni, mert a túl sok koffein az éjszakai alvás rovására mehet. Amitől másnap csak még fáradtabb leszel, és ez így megy majd tovább és tovább... 

Ez történik a testeddel, ha elhagyod a koffeint >>> 

Természetes erősítők

A fekete áfonya hatóanyagai a szabad gyökök káros hatásaival szemben segíthetik a hajszálerek – ezáltal pedig az agy, illetve a szem – egészségének, a vénák rugalmasságának megőrzését. Ezáltal a kimerült szervezet védettebb marad a káros környezeti hatásokkal szemben, továbbá könnyebben birkózik meg a tavaszi fáradtság okozta problémákkal. 

6 fiatalító étel, amiből többet kéne enned >>>

Mindenkinek jár a szünet

Bizonyos időközönként muszáj pihenni egy kicsit napközben, és ehhez bizony fel kell állni a székből. Mozgasd meg a végtagjaid, menj ki a friss levegőre! Az oxigén és a napfény élénkebbé tesz majd, utána újult erővel vetheted bele magad a munkába.

6+1 agyserkentő étel - ezt edd, hogy vágjon az eszed! >>>

MÉG TÖBB FOGYÓKÚRÁS TIPPET ÉS ÉLETMÓD TANÁCSOT TALÁLSZ A FANNY MAGAZIN EHETI SZÁMÁBAN! KERESD AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL! >>> 

EZEKRE A VITAMINOKRA VAN A LEGNAGYOBB SZÜKSÉGÜNK A NYÁRON! >>>  

LESZOKNÁL A CUKORRÓL? SEGÍTÜNK, MIT MIVEL HELYETTESÍTS! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss