A paprikát, a sárgarépát, a brokkolit és a bébikukoricát csíkokra vágjuk.
Egy serpenyőben egy kis olajat felmelegítünk, és az apróra vágott zöldségeket a zöldborsóval, a shimeji gombával és a bambuszrügyekkel együtt megpirítjuk. Kiveszünk mindent a serpenyőből, és egy tálba tesszük.
Még egy kis olajat öntünk a serpenyőbe, és beletesszük a GYOZA gombócokat az aljukkal lefelé. Közepes lángon körülbelül 4 percig sütjük. Ha az aljuk szépen megpirult, forró vizet öntünk a serpenyőbe, hogy a gombócok valamivel kevesebb, mint fele víz alá kerüljön. Lefedjük és további 2-3 percig főzzük.
Egy külön tálban összekeverjük a szósz hozzávalóit: szójaszósz, apróra vágott fokhagyma, barna cukor, pirított szezámolaj, csirkehúsleves, kukoricakeményítő.
A zöldségeket a serpenyőbe tesszük, ráöntjük az elkészített szószt, és kevergetve addig forraljuk, amíg a szósz besűrűsödik.
Apróra vágott újhagymával és szezámmaggal tálaljuk.