Egy nagyobb lábasban sós vizet forralunk, beleöntjük a tésztát, maj addig főzzük, amíg meg nem puhul.
A tojásokat egy kevés sóval felverjük, majd forró serpenyőben - gyakran kevergetve, hogy kis darabokra essen- rántottát készítünk. Kivesszük a serpenyőből a rántottát és félretesszük, amíg a többi hozzávalót is elkészítjük.
A serpenyőbe kevés olajat hevítünk, majd belerakjuk a felkockázott hagymát. Rádobjuk a kockázott főtt sonkát, borsozzuk és összepirítjuk.Rádobjuk a bébispenótot és addig kevergetjük, míg a levelek kissé összeesnek.
Összekeverjük a tejszínt és a reszelt sajtot, egy csipet őrölt szerecsendióval ízesítjük, majd ráöntjük a sonkára. Megvárjuk, amíg besűrűsödik, végül hozzákeverjük a tojásdarabokat. Ha kell, utána sózzuk.
A tésztát leszűrjük, majd ráhalmozzuk a szószt. Reszelt sajttal megszórva tálaljuk.