Elkészítés: Begyújtom a sütőt, légkeverésesen 150 fokra.
Egy sütőbe is tehető serpenyőben kevés olajon megdinsztelem a nagy darabokra vágott hagymát. Beledobom a felaprított fokhagymát, a római köményt és a chilit. 1 percig pirítom, majd a tűzről levéve belekeverem a pirospaprikát. Ráöntöm a lecsót, visszateszem a tűzre. Kettőt rottyan, majd ráütöm a tojásokat a tetejére, annyit, amennyi kényelmesen elfér.
Ekkor beteszem a már bemelegedett sütőbe, és 10-15 percig sütöm, akkor jó, ha a tojás megsült, de a sárgája még épp folyós kicsit. A tetejére zöld koriandert szórok, és friss, puha kenyérrel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre