Gyors kakaós muffin (gluténmentes)

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • tojás
  • hajdina liszt
  • darált mandula
  • kakaó
  • étolaj
  • kefir
  • cukor
  • vaníliás cukor
  • szódabikarbóna
  • fehércsoki
  • tej
  • tejföl
  • joghurt

Elkészítés

Elkészítés: Először a nedves hozzávalókat öntöm egybe, majd szépen kikeverem az egészet úgy, hogy apránként hozzáöntöm a szárazakat. Nagyjából piskóta sűrűségű tésztát kapok így.

A tejszínt felmelegítem, beletördelem a fehércsokit, felolvasztom.

A tésztát muffinkapszlikkal bélelt formába kanalazom, majd rájuk csurgatom a tejszínes fehércsokit.

190 fokos sütőbe teszem, és kb. 20-25 perc alatt készre sütöm. A csokis tejszín karamellizálódik a tetejükön, és ez egyenesen ellenállhatatlanná teszi őket!

Megjegyzés



További fotók, receptek a Rachel és a csokigyár blogban! - arahel

Ezek is érdekelhetnek

Friss