Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyors joghurtos fánk

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit egy keverőtálba tesszük, és robotgéppel kikeverjük. Ha kissé folyósnak találjuk, akkor egy kis lisztet még hozzáadhatunk.
  2. Az étolajat egy mélyebb lábasban felhevítjük, majd a tésztát egy evőkanállal beleszaggatjuk, és három adagban, lassú tűzön kisütjük a fánkokat. (A fánkok első oldalát fedő alatt, a másik oldalát fedő nélkül sütjük.)
  3. Papírtörlőre szedjük, majd porcukorral meghintjük. Házi baracklekvárral fogyasztjuk.

Megjegyzés

A joghurtos fánk gyorsan elkészül, pillekönnyű és nagyon finom. - ditti56

Ezek is érdekelhetnek

Friss