Elkészítés: Nagyon gyors és egyszerű süti, 30-35 perc alatt kész.
Hogy időt spórolj, ezt a sorrendet javaslom:
1.) Kapcsold be a sütőt, hogy felmelegedjen kb. 200-220 fokra.
2.) Vajazd ki a tepsit.
3.) A meghámozott almákat reszeld le, fahéjas cukorral szórd meg, majd hagyd állni, hogy levet eresszen. Annyi idő elegendő, amíg a tésztát bekevered.
4) Keverd össze a lisztet a sütőporral. Add hozzá a porcukrot és a vaníliás cukrot. Keverd el őket.
5.) Verd fel a tojást, simán, mintha rántottának készítenéd, és öntsd rá a liszt-cukor-sütőpor keverékére.
6.) Öntsd rá a tejet, és fokozatosan keverd szép simára.
7) Jól csavard ki az almát, hogy minél kevesebb leve legyen, és keverd a tésztához.
8.) Mehet a tepsibe és a sütőbe.
Ha kész, szeleteld fel, és szórd meg a tetejét porcukorral. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre