Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyors cukkinitócsni (gluténmentes)

30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A cukkinit egy nagy lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a felvert tojásokat és a lisztet, megsózzuk, megborsozzuk, és jól összekeverjük.
  2. Az olajat közepesen melegre felhevítjük, majd egy evőkanál segítségével a forró olajba szaggatjuk a cukkinis masszát. Az olajban egy kicsit lelapítjuk őket a kanállal, és mindkét oldalát ropogósra sütjük.
  3. Amikor pirosra sültek, egy papírtörlőre szedjük. Magában vagy sültkrumplival és majonézzel kínáljuk.

Megjegyzés

A cukkini nagyon jól helyettesíti a húst. Sokféleképpen lehet elkészíteni, és csodálatos íze van. - Szekeres Lajosné Klári

Ezek is érdekelhetnek

Friss