Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyors Cézár-saláta

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és vastagabb szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd aranyszínűre sütjük a felforrósított olívaolajon. Ezután kiszedjük, és félretesszük. A visszamaradt olajon kis lángon ropogósra sütjük a felkockázott bagettet.
  2. Az öntethez simára keverjük az olívaolajat, a Worcestershire-szószt, a majonézt és a citromlét. Ezután hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát és a parmezánt.
  3. A salátát megmossuk, lecsepegtjük le, és falatnyi darabokra tépkedjük. Összeforgatjuk az öntettel, majd a tányérokba szedjük. A felszeletelt húst és a ropogós kenyérkockákat elrendezzük a salátaadagokon. Végül az egészet parmezánforgácsokkal tálaljuk.

KÖNNYŰ SALÁTÁK CSIRKÉVEL: 11 KÍMÉLŐ, MÉGIS LAKTATÓ SALÁTARECEPT! >>> 

5 TIPP, HOGY IZGALMASABB LEGYEN A SALÁTÁD! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss