Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Györgyi néni tésztasalátája

60 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. A tejfölt, a majonézt, a mustárt, a citromlevet és a porcukrot egyneművé keverjük (ha szükséges, porcukorral vagy mustárral tovább ízesítjük), majd a hűtőbe tesszük.
  2. A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.
  3. A megtisztított sárgarépát és az almát lereszeljük, a lila hagymát és a paprikát felkockázzuk, az uborkát felkarikázzuk, a jégsalátát felaprítjuk.
  4. Ezután egy nagy tálban összekeverjük a kifőtt tésztát, a zöldségeket és a tartármártást, és néhány órára a hűtőbe tesszük.

NÉZD MEG VIDEÓN, HOGY KÉSZÜL GYÖRGYI NÉNI TÉSZTASALÁTÁJA

Ezek is érdekelhetnek

Friss