Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Különleges karácsonyi fotó! György herceg elbűvölte dédmamáját, Erzsébetet

default user icon
MME
A királyi család tagjai is izgatottan várják a karácsonyt, különösen Katalin és Vilmos gyermekei, György, Sarolta és Lajos. A hatéves György herceg azt is megmutatta, hogy nem esik kétségbe, ha segítenie kell az előkészületekben.

A brit királyi család tagjai évek óta különleges fotókkal köszöntik a karácsonyt. Az ünnepi képeslapokat családtagoknak, barátoknak küldik el. Idén nem tették közzé a fotókat a Royal Family közösségi oldalain, viszont egy szerencsés, aki kapott Vilmoséktől üdvözletet, nyilvánosságra hozta a képet. A lapon Katalin és Vilmos mindhárom gyereke látható. A családfő egy motoron ül, ölében a kis Lajos herceg, a család többi tagja pedig körbefogja őket.

A királyi család viszont megosztott egy különleges fotót II. Erzsébetről és dédunokájáról, Györgyről. A királynő és a kis herceg édesapjával, Vilmossal és nagypapájával, Károllyal kiegészülve karácsonyi pudingot készített jelképesen a külföldön állomásozó katonáknak és családtagjainak a Buckingham Palotában. A pillanat azért is volt különleges, mert a fotón négy generáció és a jövőbeli három király látható. 

A puding hozzávalóit maga György keverte össze nagy elánnal, a királynő és a család többi tagja is büszkén mosolyogva nézte, hogyan szorgoskodik. A kisfiútól nem áll távol egyébként, hogy besegítsen a sütésbe-főzésbe. Katalin hercegné többször is nyilatkozott már arról, hogy György és Sarolta is szeret a konyhában segíteni, tésztát gyúrni, vagy összekeverni a hozzávalókat egy süteményhez.

10 RITKÁN LÁTOTT FOTÓ! ÍGY TELIK A KARÁCSONY A KIRÁLYI CSALÁDBAN >>>

 5 KARÁCSONYI HAGYOMÁNY A KIRÁLYI CSALÁDBAN, AMIVEL SZAKÍT HARRY ÉS MEGHAN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss