A liszthez hozzáadjuk a kakaóport, a porcukrot, és a sütőport, majd elkeverjük. Hozzáadjuk a tojást és a tojássárgáját, a margarint, a tejfölt, majd - robotgéppel vagy kézzel - egynemű, jól gyúrható-nyújtható tésztát készítünk belőle.
A tésztát lisztezett deszkára borítjuk, három egyenlő részre vágjuk, kinyújtjuk, és egy 24x39 cm-es tepsi hátán 3 lapot sütünk belőle, a 180 fokra előmelegített sütőben.
A pudingport és a cukrot tejben felfőzzük. Kihűtjük, és a margarinnal habosra keverjük, majd betöltjük vele a kihűlt tésztalapokat.
A csokoládét az étolajjal mikróban felolvasztjuk, simára keverjük, és a sütemény tetejét bevonjuk vele. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, és utána szeleteljük.