Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyöngyhagymás-paradicsomos nyúlgerinc

MME MME
60 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A félkarikára vágott vöröshagymát és a vékonyra felszeletelt zellert kevés olajon megpároljuk, s ehhez hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot. Rövid ideig pároljuk, majd a leveskockából készített lével felengedjük, és sóval, borssal, a citrom reszelt héjával ízesítjük.

Ebbe az alapba belerakjuk a 3-4 ujjnyi széles szeletekre darabolt nyúlgerincet, és puhára főzzük.

Ha kész, a húsokat kivesszük, és az alapot habarással besűrítjük, kiforraljuk, majd átszűrjük. E szószt a levéből kiszedett gyöngyhagymával egy percre összeforraljuk.

A húsokat tálra rakjuk, ráöntjük a szószt, mellé sós vízben főtt, hosszantira vágott burgonyát adunk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss