Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyomorforgató: Ezek után tuti, hogy nem kérsz jeget éttermi automatából

default user icon
MME
Hajmeresztő felvétellel sokkolta követőit egy férfi TikTokon. A The Ice Man néven tevékenykedő szakember azt szemléltette, hogy az éttermek nagy részének jégadagoló gépei mennyire mocskosak és elhanyagoltak, a vásárlók pedig ebből, pontosabban ilyen és ehhez hasonló készülékekből kapják a jeget italukba.

The Ice Man azt mondja, hogy nem egyedi esetről van szó. Pályafutása során sok hasonlóan elhanyagolt géppel találkozott már, amit nem igazán ért. Az ezekben tárolt jégkészítésre szánt víz a benne hemzsegő baktériumok miatt simán a vendégek megbetegedéséhez vezethet. A videón tökéletesen látszik, hogy nem csak belül, de a masina külső burkolatai is gusztustalanok.

Egyáltalán nem lennék meglepődve, ha a vendégek italába került jégkockák után rosszul lennének. Az automatában álló vizet leginkább egy förtelmes baktériumtanyának tudnám nevezni, ami véleményem szerint emberi fogyasztásra alkalmatlan. És ebből készül a jég – mondta a szakember.

A kommentelők között többen is megerősítették a felvételen látható probléma gyakoriságát, amit egy másik éttermi dolgozó a következővel egészített ki: citromot se nagyon kérj a vizedbe.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss