Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyömbéres sárgarépakrémleves

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A hagymát, a gyömbért, a burgonyát és a répát meghámozzuk. A hagymát és a gyömbért finomra, a többit falatnyi darabokra vágjuk.
  2. Az olívaolajat felforrósítjuk, megfonnyasztjuk rajta a hagymát és a gyömbért. Hozzáadjuk a burgonyát és a répát, majd az egészet néhány perc alatt összepirítjuk. Felöntjük az alaplével, megsózzuk, a zöldségeket puhára főzzük.
  3. A levest botmixerrel lepürésítjük, és a tejszínnel dúsítjuk.Tányérokba merjük, és durvára vágott petrezselyemmel, egy kevés borssal meghintve tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss