Elkészítés: A megpucolt burgonyát felkockázom, és megfőzöm sós vízben.
A saláta leveleit megmosom, összetépdesem, és egy tányérra teszem.
A margarint megolvasztom egy teflon edényben. Beleszórom egyszerre a póré vékonyra vágott zöld részét, az uborkagyalun leszeletelt sárgarépát, a felkockázott csirkemellsonkát. Megszórom egy teáskanálnyi lereszelt gyömbérrel, sózom, borsozom. 3-4 percig kavargatva dinsztelem. Utána csepegtetek rá egy kevéske citromlét, belekeverem az apróra vágott petrezselymet, dinsztelem még 1-2 percig, majd beleforgatom a megfőtt burgonyakockákat. 1 perc alatt kavargatva összesütöm, és még melegen, a tépdesett salátára halmozom. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre