hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyertek át vacsorára - Keleti Andrea BBQ csirkeszárnya

default user icon
MME
A koronavírus hozta helyzetben sokkal többet sütünk-főzünk és eszünk otthon, mint előtte valószínűleg bármikor. A konyhai terep akár a kezdők, akár a konyhában otthonosan mozgók számára egy hónap leforgása alatt a mindennapi élet fontos színterévé vált. A Mindmegette.hu és a HOT! magazin most összehozza azokat, akik szeretnek főzni. A Gyertek át vacsorára! sorozatban ismert emberek főznek - ezúttal Pauman Dani olimpiai ezüst érmes kajakos főz, vagyis süt nekünk, mégpedig egy saját fejlesztésű sörkiflit!

Április 20-tól, hétköznap este 19 órától beköltözhetsz egy sztár konyhájába, sőt együtt is főzhetsz vele! A Mindmegette.hu és a HOT! magazin új sorozatában ismert emberek; színészek, televíziós személyiségek, sportolók, énekesek készítik el kedvenc családi receptjüket.

Mai vendéglátónk Keleti Andrea, táncművész. A kétgyerekes anyuka szeret főzni, nemcsak a családjának, hanem a barátainak is. Andrea elkényezteti főztjeivel a vendégeket. Nekünk most mázas csirkeszárnyakat készített grillen, kuszkuszsalátával.

Kíváncsi vagy, mit főznek a sztárok? Még több videó a Gyertek át vacsorára sorozatból! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss