Gyászol Jamie Oliver

Szomorú hírt osztott meg közösségi oldalán Jamie Oliver. A nemrég születésnapját ünneplő sztárséf elveszítette egyik kollégáját, akinek eltűnése és halálhíre megrázta a szigetország lakóit.

Jamie Oliver saját közösségi oldalán gyászolja Dr. Michael Mosley-t, az egyik legismertebb brit tévés műsorvezetőt, aki számtalan produkció elkészítésében és az angol nézők edukálásában is kivette a részét.

Mosley orvosként többször is népszerűsítette az 5:2-es diétát, melynek értelmében öt napig azt ehetünk, amit akarunk, a maradék két nap során viszont csak minimális kalóriamennyiség engedélyezett. A szakember úgy vélte, az időszakos böjt segíti legjobban a fogyást – írja az Origo.

Michael Mosley-nak egy görög szigeten veszett nyoma, miután a feleségét és telefonját is hátrahagyva indult kirándulni. Először csak eltűntként kezelték a sztártévést, de nemrég megtalálták a holttestét, legalábbis erről cikkezik a brit állami média, a hírt azonban egyelőre nem erősítették még meg a hatóságok.

Jamie Oliver az Instagramon közzétett posztjában azonban búcsúzik a szakembertől és kollégájától, kiemelve, hogy Mosley egy végtelenül kedves ember volt, aki kiváncsiságával és kutatásaival rengeteget tett azért, hogy az egészség kiemelten fontos téma legyen a televízióban is. Oliver legvégül részvétét fejezte ki Mosley családjának.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek

Friss