Elkészítés: 1. 1 csomag zselatint 3 dl vízben forráspontig melegítünk.
2. 3 egész tojást 4 evőkanál cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral kikeverünk, a végén 1 dl zselatint adunk hozzá. Kivajazott tortaformába öntjük, és hűtőbe tesszük.
3. 3 egész tojást 4 evőkanál cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral és 2 evőkanál kakaóval jól kikeverünk, majd 1 dl zselatint adunk hozzá. Az előző réteg tetejére öntjük, visszatesszük a hűtőbe.
4. 4 dl tejfölt, 4 evőkanál cukrot, 3 csomag vaníliás cukrot jól kikeverünk, 1 dl zselatint adunk hozzá, és az előző réteg tetejére öntjük, majd visszatesszük a hűtőbe.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre